Bezorgen

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen € 39,95.

Wie bezorgt mijn bestelling?
Wij maken gebruik van eigen vervoer en komen het persoonlijk bij u leveren.

Wat als ik de verkeerde postcode heb ingevuld?
Let alsjeblieft goed op dat je de juiste postcode invult. Onze eigen levering gaat bij een foutieve combinatie altijd voor de postcode met het huisnummer. Het pakket gaat dus altijd naar de ingevulde postcode met huisnummer combinatie waardoor het van belang is dat je geen fouten maakt in je postcode en huisnummer. Ben je er heel snel bij dan kunnen we het veranderen maar als het pakket hier al is verzonden dan kunnen wij ook niets meer doen.

Retourneren

Kan ik een product retour zenden?
Ja hoor dit kan natuurlijk gewoon. Je kan het product retour zenden binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen.

Hoe werkt het retour zenden?
Je kan het pakket retour zenden (op eigen gelegenheid) naar Interior at Home, Atronaat 8a, 3824 MJ, Amersfoort. Vergeet niet je naam en ordernummer in de doos te doen. Je kan het natuurlijk ook zelf langs brengen bij ons in de winkel.

Krijg ik mijn geld terug?
Je kan aangeven wat jij graag wil. We kunnen het geld terugstorten of je product omruilen voor een ander gewenst product. Kies je voor een terugbetaling? Dan storten we het geld binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retour product terug op je rekening.